Hundägarutbildning steg 1

ess.jpg

Min hundägarutbildning är en gedigen hundkurs där både du och din relation till din hund står central. Jag har visserligen ett förutbestämt upplägg men anpassar mig alltid under kursens gång efter deltagarnas förutsättningar.

Mitt främsta mål är att öka förståelsen mellan dig och din hund och v.v. Du ska bli duktig på att läsa din hund och kunna bemöta den på rätt sätt i olika situationer.

Jag lär dig hur du skapar en följsam inställning hos hunden (och behåller den) så ni fungerar som team och inte som motståndare.

Vi jobbar främst med hur hunden ser på dig och på att skapa en gedigen relation till varandra som präglas av ömsesidig respekt och samarbete.

Din hund i sin tur lär sig de viktigaste verktyg i livet; mental uthållighet, inre styrka, trygghet, impulskontroll och att inta en följsam inställning gentemot sin ägare.

När du kan leda och styra din hund och din hund bemästrar ovannämnda grundläggande egenskaper står ingenting i eran väg till att leva tillsammans och få ut det bästa av varandra.

Det finns kurser för valpar, små hundar, unghundar och vuxna hundar. Jag delar in er i rätt grupp.

Prel. kursplanering November 2020

  • lördagar med start den 31/10 kl. 09.00 – kl. 10.00 (små hundar/unga valpar)
  • lördagar med start den 31/10 kl. 10.15 – kl. 11.15 (små unghundar/vuxna)
  • söndagar med start den 01/11 kl. 09.00 – kl. 10.00 (Mellanstora unghundar)
  • söndagar med start den 01/11 kl. 10.15 – kl. 11.15 (Unghundar/vuxna större raser)

Efter du har skickat din bokning kommer du få en kallelse med ytterligare information. Kallelsen kommer någon vecka innan kursen startar. Skulle du inte kunna/ville komma efter du fått kallelsen kan du kostnadsfritt avstå från din reservation.